Een betaalbare website die u zelf kan onderhouden...

Ik zorg ervoor dat u in no-time online kan gaan!

Zelfs als kleine ondernemer is het belangrijk om online gezien te worden. Dat getuigt in een digitale maatschappij van een zekere professionaliteit, maar bovenal zorgt het ervoor dat u vanzelf minder werk hebt. Met een mooie website die u bovendien zelf makkelijk kan onderhouden zorgt u er namelijk voor dat heel wat vragen van klanten vanzelf beantwoord worden. Dat scheelt meteen een aantal mails of telefoons per dag. Tijd die u kan besteden aan wat écht telt…

Wat mag u verwachten?

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. Ik vind het belangrijk dat we elkaar begrijpen en dat er transparante communicatie is. Dat wil zeggen dat ik in een eerste gesprek uw behoefte in kaart breng en dat we een duidelijke strategie afspreken.

Na analyse ontvangt u een offerte op maat waarin alles wat we hebben besproken duidelijk aan bod komt. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Op de offerte zal een totaalpakket vermeld staan inclusief:

  • Eigen domeinnaam
  • Eigen e-mailadres
  • Hosting
  • Website op basis van een WordPress template, volledig op maat van uw bedrijf uitgewerkt

Na goedkeuring van offerte ga ik aan de slag. Uiteraard koppel ik geregeld eens terug zodat u zeker bent dat het eindresultaat naar wens is.

Bij oplevering is alles uitvoerig getest en goedgekeurd en volgt een korte opleiding. Zo kan u helemaal zelf aan de slag met uw website zodat kleine aanpassingen of toevoegingen snel en eenvoudig kunnen gebeuren.

Uiteraard ben ik nadien steeds bereikbaar bij vragen of problemen.

Een website bij W-OM?

WordPress website

Ik werk uw project uit op basis van een WordPress CMS systeem. Dat wil zeggen dat we in no-time online kunnen gaan, en dat je bovendien heel makkelijk zelf aanpassingen kan doen aan uw website. Een tekstje toevoegen? Foto updaten? Of jouw openingsuren wijzigen? Een fluitje van een cent!

Dat is inclusief...

Hoeveel zal dat kosten?

Dat is natuurlijk meteen de vraag van iedereen. Maar hoe graag ik het ook wil, ik kan daar geen eenduidig antwoord op geven.

Ik kies er voor om samen met u in gesprek te gaan en mee te denken in uw project. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn dat er teksten worden geschreven, een logo wordt ontworpen, foto’s worden genomen, enz… Hiervoor werk ik samen met een aantal partners die elk expert zijn in hun vak. Daardoor is het heel moeilijk om een algemene prijs te geven.

Omdat ik weet dat u als ondernemer toch graag een idee heeft geef ik hieronder enkel RICHTprijzen mee:

Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!
Go digital en wees altijd een stapje voor...